Cart:

0
Du har inga produkter i din varukorg

0

Leverans

delivery


Leveranstid

Leveranstiden för våra produkter är ca 2-5 arbetsdagar. Vissa avvikelser förekommer på en del beställningsprodukter. Vid beställningsprodukt så står närmare leveranstid specifierat i produktbeskrivningen. Skulle produkten av någon anledning inte gå att beställa från vår leverantör eller är slutsåld avsäger vi oss ansvaret att leverera produkten och meddelar kunden snarast att beställningen avskrivs och betalningar skickas tillbaka. Men, vi försöker alltid ge förslag på en annan liknande produkt först.

 

Leveranssätt

Vi skickar alla beställningar som paket via DHL och Posten. De flesta paket hämtar du själv ut hos närmaste ombud, med undantag för tyngre och mer skrymmande paket samt Foeldeaks produkter som levereras direkt till din dörr.

Du kommer att bli meddelad vilket som gäller för din beställda produkt. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. 

 

Ej upphämtad leverans

Om du som kund ej hämtar ut din beställda produkt från terminal efter flera försök från oss och fraktbolaget att nå dig, så tillfaller kostnaden för frakt och returfrakt dig som kund.

 

Fraktkostnader

FRI FRAKT FÖR ALLA ORDRAR - OAVSETT VÄRDET PÅ ORDERN!